Knapperne i hovedmenuen

Manuskripter

Her kan du lave nye manuskripter, finde manuskripter som er delt med dig, se hvilke skuespil du har delt med verden, eller finde en skabelon hvis du mangler gode ideer.

Mine manuskripter

Her kan du se en liste med dine manuskripter. På billedet kan du se fire manuskripter. Du kan klikke på et manuskript for at redigere det. Hvis du vil lave et nyt så klik på knappen i bunden af panelet.

Delte manuskripter

Her kan du se en liste med de manuskripter som er delt med dig. Du kan åbne opg redigere i dem, men nu kan der være låse nogle steder, så I ikke kommer til at overskrive hinandens arbejde.

Publicerede manuskripter

Du kan dele dine skuespil med andre mennesker end dem som bruger Drama Studio. Her kan du se en liste over de skuespil (manuskripter) som andre kan se ved at klikke på det link du sender dem. 

Skabeloner

Nogle gange kan man bare ikke komme igang! Derf0r er der i Drama Studio skabeloner, hvor der allerede er lavet roller, scenografi og instruktion, så I kan blive inspireret, eller bare lave om i dem.

Dine grupper

Grupper bruges når du skal samarbejde med andre. Her kan du se hvilke grupper du er medlem af, og du kan oprette nye grupper.

Grupper

Her kan du oprette grupper, hvor andre kan tilmelde sig ved at skrive pinkoden. Du kan dele manuskripter med gruppen, så I har noget fælles at arbejde på.
Du kan også se de grupper andre har lavet og som du er blevet medlem af.